Първоначално публикувано от gostenka
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеи стават без никакви преправяния?Иначе за стелки,определено тези на Венци,аз съм с такива и съм доволен много
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеАко някой вземе да вдигне телефона в Милано моторс ще разберем....Тея на Венци пасват идеално,и не се пързалят
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Да питам за нещо друго. На 5 или 6-та скорост с малко газ на 1500-2500 оборота и ниска скорост чувам нещо като тихо виене в дясно отпред. Това го има само на 5 и 6-та предавка. Идеи?Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеДа питам за нещо друго. На 5 или 6-та скорост с малко газ на 1500-2500 оборота и ниска скорост чувам нещо като тихо виене в дясно отпред. Това го има само на 5 и 6-та предавка. Идеи?Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеДа питам за нещо друго. На 5 или 6-та скорост с малко газ на 1500-2500 оборота и ниска скорост чувам нещо като тихо виене в дясно отпред. Това го има само на 5 и 6-та предавка. Идеи?Зашото според мен,просто можеби чуваш диференциала
Comment
-
Въпрос към имащите информация:цена на горен десен носач , от къде може да се вземе т.е. да е в наличност и има ли вариант да не е оригинален , ако има коя фирма е за предпочитане.Ако някой е сменял да сподели нещо , че при мен май нещата отиват натам-болта на носача макар още да не е сигурно -просто след гледане , чесане по главите на 2 майстори , напъване по цялото окачване -стабилизираща щанга , накрайници на рейка , носачи ,тампони, амортисьор и т.н. никъде нищо не се очертава явно, но хлопането в дясно макар и леко е налице и дразни.Някъкви предположения или умни предложения за решаване на проблема???Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеВъпрос към имащите информация:цена на горен десен носач , от къде може да се вземе т.е. да е в наличност и има ли вариант да не е оригинален , ако има коя фирма е за предпочитане.Ако някой е сменял да сподели нещо , че при мен май нещата отиват натам-болта на носача макар още да не е сигурно -просто след гледане , чесане по главите на 2 майстори , напъване по цялото окачване -стабилизираща щанга , накрайници на рейка , носачи ,тампони, амортисьор и т.н. никъде нищо не се очертава явно, но хлопането в дясно макар и леко е налице и дразни.Някъкви предположения или умни предложения за решаване на проблема???
Ако може да споделиш на колко км. е колата ти да направим съпоставка колко е изкарала предницата.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment